Fittere werknemers, verminderen van ziekteverzuim en het creëren van een groepsgevoel binnen uw organisatie. Een utopie? Nee hoor, het kan!

Organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun werknemers plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, betrokken medewerkers, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Daarnaast is het indrukwekkend om te zien hoe collega’s elkaar motiveren en stimuleren om gezamenlijk gezondheid bevorderende stappen te zetten. Niet alleen fijn voor u als ondernemer, ook fijn voor uw werknemers. Samen op weg naar duurzame inzetbaarheid!

Om dit alles binnen uw organisatie mogelijk te maken heeft FIT in balans diverse leefstijlprogramma’s ontwikkeld, welke zowel individueel als in groepsverband gevolgd kunnen worden. De bijeenkomsten waarmee werknemers soepel overschakelen naar een gezonde leefstijl kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden.

Graag dink ik een (vituele) kop koffie met je om de mogelijkheden binnen jouw organisatie persoonlijk toe te lichten.

Met toestemming van mijn opdrachtgevers geef ik je graag een indruk van de reacties van een aantal werknemers:

  • Ik wilde graag vitaler zijn en gezonder gaan leven. Jij hebt mij bewust gemaakt van wat ik eet, welke keuzes ik kan maken en dat ik echt geen honger hoef te lijden. Ondertussen ben ik mooi 12 kg afgevallen en mijn eten smaakt me écht beter. Ik proef veel meer …. Eigenlijk zou ik willen dat het programma langer was … om steeds weer tips en recepten te krijgen. Ik ga dit programma zeker uitdragen naar mijn collega’s. Het is erg leuk om dit als team te doen! (supervisor, 51 jaar)
  • Voor het ‘groepsproces’ heb me met een aantal collega’s opgegeven voor het programma Gezond op gewicht. Ik heb veel geleerd over voeding, heb nu een betere balans, weet hoe ik etiketten moet lezen en hoe ik mijn doel voor ogen kan houden. Dat laatste was voor mij de ommezwaai de verkregen informatie ook echt in praktijk te brengen. Ik beveel het programma zeker aan mijn collega’s aan omdat je echt bewustwording creëert. (manager, 40 jaar)
  • Angelique bespreekt de onderwerpen goed, duidelijk en op een positieve manier. Ik ben nu veel bewuster met mijn voeding bezig. Ga vooral zo door, je bent lekker enthousiast. Het programma is leuk en het is fijn om met je gezondheid bezig te zijn. (procesoperator, 42 jaar)
  • Toen deelname aan dit programma mij werd aangeboden, wilde ik graag meedoen om een voorbeeld te zijn voor mijn collega’s. Angelique heeft mij veel geleerd over gezonde voeding, vooral ook hoe ik dit tijdens mijn werk kan toepassen. Ik heb nu een lager gewicht en ander eetpatroon wat ik goed vol kan houden. De inhoud en informatie binnen het programma vond ik top … ik zou het anderen zeker aanbevelen: het werkt prima en steekt goed in elkaar. Goed om als groep ook tips en ideeën met elkaar te kunnen uitwisselen. (manager, 29 jaar)