OP VELER VERZOEK IS HET DAN EINDELIJK ZOVER!

Speciaal voor deelnemers aan het basisprogramma van WEEKJE ZONDER SUIKER is er nu de mogelijkheid deel te nemen aan het vervolgprogramma van WEEKJE ZONDER SUIKER 

DE BASIS

Tijdens het basisprogramma hebben we ons gedurende drie bijeenkomsten uitgebreid bezig gehouden met bewerkte en onbewerkte suiker en alle andere vormen van koolhydraten.

Alle deelnemers zijn zich inmiddels bewust van de verborgen suikers in voeding en hebben geleerd hoe deze te  vervangen zijn. Wanneer je bewuster gaat kiezen loop je echter tegen meer voedingsstoffen aan dan alleen suiker. En wat doe je dáár dan mee??

VERVOLGPROGRAMMA 1

Dáár gaan we het over hebben tijdens het eerste vervolgprogramma. Eerst zullen we de afgelopen periode evalueren voor wat betreft de suikers en koolhydraten,  zodat iedereen weer alert is. Vervolgens gaan we het hebben over hoe je de beste keuze kunt maken bij: Vetten, Eiwitten en Zout. Deze bijeenkomsten worden één keer per maand gehouden!

VERVOLGPROGRAMMA 2

Tijdens het tweede vervolgprogramma bespreek ik de onderwerpen: Vitamines, mineralen en supplementen, Vocht en Voedingspatroon en Bijzondere gelegenheden. Deze bijeenkomsten vindenéén keer per twee maanden plaats.

Door het programma uit te breiden zul je ook op andere gebieden bewustere keuzes kunnen maken. Daarnaast verleng je de periode van het compacte basisprogramma, waardoor je jezelf de gelegenheid geeft aanpassingen langzaam een gewoonte te laten worden. Verandering heeft nu eenmaal tijd nodig!

Uiteraard zijn de programma’s ook los van elkaar te volgen.

KOSTEN EN VERGOEDINGEN

De kosten voor deelname bedragen per vervolgprogramma € 52,50. Deze kosten vallen, net als het basisprogramma, onder de vergoeding vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering, dus zonder aanspraak te maken op je eigen risico.