Van dit soort berichten gaat mijn hart sneller kloppen. ❤️
.
Aan het eind van een begeleidingstraject vraag ik dames altijd een reflectieformulier in te vullen. In het kader van een positieve, helpende mindset is het soms goed je je startpunt te realiseren en stil te staan bij welk resultaat je in een bepaalde periode hebt behaald.
.
Hierop ontving ik onderstaande reactie. Het maakt me trots en motiveert me mijn ingeslagen weg met het FITin90dagen programma nog verder uit te dragen. Juist dít gevoel is wat ik teweeg wil brengen en wat ik iedereen gun: een gezonde leefstijl vanuit zelfzorg!
Wat het nog meer bijzonder voor mij maakt is dat deze dame een collega gewichtsconsulent van mij is, die ik dus niets hoef uit te leggen over voeding 🙂 Super dankbaar dat ik haar zo goed heb kunnen helpen!
.
Ik neem je even mee in wat we bespreken tijdens een reflectie:

1. Wat was jouw grootste uitdaging toen je met het FITin90dagen programma begon en in hoeverre heb je je doel hierin bereikt?

Ik wilde heel graag een gezonde en relaxte mindset, dat heb ik bereikt.

2. Op welke manier heeft FITin90dagen je mindset veranderd?

Je hebt mij enorm weten te triggeren door de juiste vragen te stellen en mij die spiegel voor te houden! Dat was heel heftig en emotioneel. Ik ben het aangegaan en dat heeft me veel inzichten gebracht.

3. Waar ben je het meest trots op wat je de afgelopen 3 maanden hebt bereikt? En wat vond je het meest waardevol?

Dat ik eindelijk rust in mijn hoofd heb!

4. Wat motiveert jou op dit moment het meest om jouw huidige mindset en leefstijl ook echt vol te houden?

Ik weet nu wat ik wat ik voel en kijk daar ook naar. Ik ben me heel bewust geworden van mijn gedachten en gedrag. Het feit dat ik mij daar bewust van ben en kan kiezen wat ik op dat moment wil geeft opluchting en rust! Ik kan daar mee spelen en dat is fijn!

5. In hoeverre heb je nu het gevoel dat je dankzij FITin90dagen weet welke stappen je consistent kunt zetten om een fijn, fit, gezond en slank leven te leiden?

Ik kan zelf een keuze maken zonder stress waar ik vroeger heel veel last van had, nu is er rust gekomen.

6. Hoe tevreden ben je op dit moment met je behaalde resultaat? En wat zou je het komende jaar nog graag willen bereiken …?

Ik ben heel blij en opgelucht! Ik weet nu dat ik een keuze kan maken en daar vrede mee hebben is rust.

Ik haal mijn doel nu. Ik heb de hulp gekregen die ik ontzettend nodig had en waar ik klaar voor was! Dus super bedankt.

7. Op een schaal van 1 – 10 … Wat voor cijfer geef je FITin90dagen en zou je dit programma aan anderen aanraden? Wat vond je TOP en heb je voor mij een TIP?

Een dikke 10! Jij weet mensen te raken! Je hebt alle kennis in huis om mensen technisch te helpen maar ook geestelijk! Je weet rust te brengen daar waar onrust zit! Je laat mensen zelf ook nadenken! Ik vond het super fijn om met je te werken. Het ging snel en was heftig, maar nodig! De kennis heb ik zelf in huis en nu kan ik verder! Dank je wel. 

Liefs, Nadine Mulder

Wil je meer weten over hoe jij dit gevoel ook kunt bereiken? Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek en ik vertel je er alles over!