Particulier

Na mijn scheiding ben ik gestart met het programma van Angelique. De reden voor mij is niet dat ik overgewicht had, maar ik was op zoek naar een methode om ervoor te zorgen dat ik voldoende gevarieerd blijf eten en zo de juiste balans in eten kan vinden nu ik zelf moet koken.

Door het volgen van dit traject ben ik me meer bewust geworden van wat je nodig hebt om fit te worden. En hoe verschillende voedingsstoffen worden opgenomen en verwerkt in je lichaam, natuurlijk met het bijbehorende positieve effect.

Mijn keuzes maak ik nu op basis van de opgedane kennis en jouw recepten en tips. Het is erg leuk om andere gerechten te proberen en ik voel me prima. Ik heb het programma als heel leerzaam, leuk en erg nuttig ervaren. Zeer geslaagd dus, dank je wel!

Jack, 53 jaar

Hoi Angelique, nogmaals bedankt voor je adviezen. Ik kan je melden dat met mijn diabetes het heel goed gaat. Ben in mei weer terug gegaan in medicijn gebruik. Van 2 tabletten naar 1 per dag. Als het op deze wijze ook goed blijft gaan wil de dokter er in december helemaal mee stoppen!

Frans, 63 jaar

Hoi Angelique, wilde even zeggen dat ik super blij met je ben. Ik volg je voorgestelde dagmenu en voel me er heel goed bij. En belangrijker: het kost me totaal geen moeite. Heb helemaal geen last van snaaimomenten meer. Ik weet dat ik nog even heb te gaan, maar de eerste kilo’s zijn nu al een feit, zonder honger. Dank je wel!’

Angela, 49 jaar

Je hebt mij eerst laten inzien wat ik allemaal eet en hebt mij daarna geleerd dat ik ook lekker kan blijven eten met andere keuzes aan voeding, zodat ik nu een gezonde leef-style heb. Als je lichaam in balans is , komt je gewicht uiteindelijk ook in balans. Door jouw programma te volgen heb ikzelf ervaren, dat het gewicht voor mij minder belangrijk is. Ik vindt de bewustwording van mij eetpatroon veel waardevoller. Ik wil jou graag aanbevelen bij andere mensen, die op zoek zijn naar een praktische manier om gezonder te gaan leven. Je bent zeer vakkundig maar vooral ook zeer aardig! Succes & bedankt!!!

Mariëlle, 43 jaar
De begeleiding door Angelique heb ik als zeer prettig ervaren. Deskundig, open, vriendelijk zonder belerend te zijn. Als je echt iets wil veranderen in je leefstijl dan kan ik de begeleiding van Angelique van harte aanbevelen!
Liesbeth, 53 jaar

Even een mailtje om te laten weten dat het hartstikke goed gaat. Ik houd me goed aan het door jou voorgeschreven dagplan en heb geen honger/trek. Ook geen “snaai”-momenten, zelfs nu tijdens mijn stressvolle week. Ben al veel kilo’s kwijt! Dat motiveert enorm. De suiker mis ik niet, behalve mijn cola zero, dat is momenteel mijn enige zonde. Het gaat super goed!’.

Samira, 42 jaar

FIT in balans!
Je kunt geen social media openen of er komt weer een advertentie voorbij voor een gezonder leven, vaker sporten of healthy food.
Allemaal goed bedoeld natuurlijk maar ik ben een aantal jaren geleden met ‘FIT in balans’ in contact gekomen en tot op de dag van vandaag voel ik mij FIT door een goed advies op maat. Zowel in beweging als in voeding kreeg ik de juiste aandacht en met een mooi resultaat.

Cécile, 46 jaar

Fit in balans is top, informatief, leuke weetjes en heerlijke recepten!

Anske, 53 jaar

Duidelijk advies en goede coaching!

Shirley, 25 jaar

Ik heb deelgenomen aan het online programma de Fit&Slank weken, omdat ik graag iets wilde doen aan mijn snackgedrag én omdat ik bewuster wilde gaan eten. Door alle lijn-modegrillen zie je soms door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat nu juist wel of niet goed is. Dit 10 weken programma online helpt mij stap voor stap, op mijn tempo mijn gezonde leefstijl op te pakken. En ik kan het steeds weer herhalen, net zo lang tot alle goede gewoontes helemaal in mijn systeem zitten. Ik ben helemaal enthousiast over het programma. Dank je wel!

Jacobine, deelneemster online Fit&Slank weken

Zakelijk

Angelique, dank voor je inspirerende, leerzame, nuchtere en bovenal leuke workshop. Je bent de ‘talk of the town’ de afgelopen dagen hier op kantoor! Samen maken we HARIBO nog vitaler!

Haribo, Shirley Timmermans

Gaaf wat n professional ben je toch. Dichtbij je klant en heel toegankelijk voor iedereen!👍🏼

Van Poppel, praktijk voor fysiotherapie

Prikkelende presentatie voor vitale medewerkers. Wij kijken terug op een geslaagde, inspirerende avond! Waarvoor nogmaals dank!

Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ik heb vandaag vele positieve reacties gehoord van collega’s, waarvoor dank. Het is zo gegaan als wij bedoeld hadden, tijdens de lunch vanmiddag mooie discussie. 

Rabobank Breda

Een duurzaam en gezond perspectief voor iedereen, meer waarde halen uit mensen en uit organisaties én met werkplezier en goede energie de dag door. Dat is waar we voor staan bij Human Business Support. Niet alleen bij en voor onze klanten, maar ook voor ons eigen team.

Voeding is de basis voor ons functioneren. In dat kader hebben wij met een aantal collega’s, onlangs een prikkelende cursus mogen volgen, gegeven door Angelique van Oijen van Fit in Balans. Een cursus ‘suikerbewust eten’, een quickstart naar een gezonde leefstijl. We hebben geleerd over snelle en langzame suikers en hoe je lichaam hierop reageert, en over zout en vet in voeding. Waar dipjes na een maaltijd vandaan komen, wat je beter kunt eten voor een stabielere bloedsuikerspiegel en daarmee een constantere energiebalans creëert. Vol verbazing leerden we over de hoeveel suikerklontjes die ‘verstopt’ zitten in je dagelijkse eten, wanneer je niet weet waar je op moet letten. We zijn aan de slag gegaan met leuke, lekkere en vernieuwende (suikerbewuste/-vrije) recepten en delen deze regelmatig via onze app groep. We lunchen vaker samen, even weg achter de computer. Met aandacht voor het gezondere eten én elkaar, maakt dit de pauzes nog gezelliger!Angelique, veel dank voor de bewustwording die je ons hebt bijgebracht!

Human Business Support, Personal Asistent

Ik wilde graag fitter worden en afvallen. De besproken onderwerpen, de duur van het programma en de toepasbaarheid van de informatie vond ik prima. Ik beveel het programma zeker aan, omdat een helpende hand bij verandering altijd welkom (nodig) is.

manager, 59 jaar

Ik wilde graag vitaler zijn en gezonder gaan leven. Jij hebt mij bewust gemaakt van wat ik eet, welke keuzes ik kan maken en dat ik echt geen honger hoef te lijden. Ondertussen ben ik mooi 12 kg afgevallen en mijn eten smaakt me écht beter. Ik proef veel meer …. Eigenlijk zou ik willen dat het programma langer was … om steeds weer tips en recepten te krijgen. Ik ga dit programma zeker uitdragen naar mijn collega’s. Het is erg leuk om dit als team te doen!

supervisor, 51 jaar

Voor het ‘groepsproces’ heb me met een aantal collega’s opgegeven voor het programma Gezond op gewicht. Ik heb veel geleerd over voeding, heb nu een betere balans, weet hoe ik etiketten moet lezen en hoe ik mijn doel voor ogen kan houden. Dat laatste was voor mij de ommezwaai de verkregen informatie ook echt in praktijk te brengen. Ik beveel het programma zeker aan mijn collega’s aan omdat je echt bewustwording creëert.

manager, 40 jaar

Angelique bespreekt de onderwerpen goed, duidelijk en op een positieve manier. Ik ben nu veel bewuster met mijn voeding bezig. Ga vooral zo door, je bent lekker enthousiast. Het programma is leuk en het is fijn om met je gezondheid bezig te zijn.

procesoperator, 42 jaar

Toen deelname aan dit programma mij werd aangeboden, wilde ik graag meedoen om een voorbeeld te zijn voor mijn collega’s. Angelique heeft mij veel geleerd over gezonde voeding, vooral ook hoe ik dit tijdens mijn werk kan toepassen. Ik heb nu een lager gewicht en ander eetpatroon wat ik goed vol kan houden. De inhoud en informatie binnen het programma vond ik top … ik zou het anderen zeker aanbevelen: het werkt prima en steekt goed in elkaar. Goed om als groep ook tips en ideeën met elkaar te kunnen uitwisselen

manager, 29 jaar

Je hebt me niet alleen iets over voeding geleerd, maar ook met complimenten om te gaan. Dat heeft me veel opgeleverd!

teamleider, 55 jaar

Ik wilde graag afvallen, zonder te steeds weer te ‘shaken’. Angelique heeft mij veel geleerd over een gezonde leefstijl, het waren voor mij echte eyeopeners. Goed vol te houden en ben inmiddels bijna 20 kg lichter. Ze krijgt van mij een dikke 9! Het leuke in deze mannenwereld vind ik dat iedereen elkaar enorm motiveert.

manager, 37 jaar

Deelname zou ik anderen zeker aanbevelen. Je leert anders naar je voeding te kijken en krijgt veel tips en tricks. Hiermee ben ik nu al zo’n 25 kg afgevallen en ik ga nog lekker even door.

productiemedewerker, 53 jaar