Continu is iedereen op zoek naar snelle tips en gezonde recepten als oplossing voor een gezonde leefstijl. Daarom help ik je graag op weg met mijn recept!

Ik zie hoe zoveel vrouwen zich focussen op gezonde recepten. Als ik maar gezond ga eten, dan:

 • Voel ik me beter
 • Heb ik meer energie
 • Ben ik trots
 • Val ik af
 • Durf ik weer in de spiegel te kijken
 • Word ik fitter
 • Heb ik meer zelfvertrouwen
 • Etc…

Hoeveel gezonde recepten heb je nodig? Kookboeken genoeg … Je doet echt je best. Let op de calorieën. Geen mayo, geen brood, crackertje met magere smeerkaas, een bak sla (niet teveel dressing, want dat is niet gezond …), koolhydraatarm brood, glutenvrij, geen suiker ….

Ppppfffff …

Wat is eigenlijk gezond?

En …

HELP … ik heb honger

Ik zal mijn gezonde recept met je delen:

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

 • Bewustwording
 • Kennis
 • Gedrag

En zo maak je het:

Weet je precies wat je wil? Hoe graag? Waarom? Van wie? Heb je een plan? Voeg daarbij de juiste kennis, zodat je echt het hoe, wat en waarom voor jou persoontje weet. Goed roeren en even in de spiegel kijken … Wat doe je? Wat ben je bereid te doen? Hoe ga je dat aanpakken? Welke stappen wil je zetten?

Als ik eerst  …..…., dan pas ga ik ………….

Hoeveel recepten heb jij nog nodig??