Project omschrijving

Zin in iets anders dan een boterham of een salade als lunch? Een rijkgevulde wrap is een perfect alternatief. Lekker, makkelijk (ook om mee te nemen) en supergezond!

Natuurlijk kun je de wraps zelf bakken, maar heb je daar geen zin in of geen tijd voor zijn de voorverpakte wraps een prima optie. Kies lekker voor de volkoren variant. Steeds meer supermarkten hebben deze in hun assortiment gelukkig!

Wraps kun je natuurlijk met allerlei lekker vullen.

Om je een idee te geven:

Besmeer de volkoren wrap met een beetje (zelfgemaakte) pesto en beleg met 3 plakken parmaham. Verdeel hierover een pluk rucola, wat blokjes komkommer, een halve avocado in blokjes en een gekookt ei in plakjes. Eventueel bestrooien met een klein beetje peper en/of zout. De wrap strak oprollen, even vastzetten met een prikker en schuin doormidden snijden. Eet smakelijk!

Kies ook eens voor zalm, sla, rauwkost en avocado bijvoorbeeld. Of voor een flinke laag (zelfgemaakte) hummus, veldsla en repen gegrilde courgette en aubergine. Geitenkaas met groente en zongedroogde tomaatjes zijn ook heerlijk … Kijk gewoon wat er in je koelkast ligt!

Ben je benieuwd naar de recepten van de zelfgemaakte pesto of hummus? Ze staan in de receptenbundel met Mijn favoriete recepten welke je kunt downloaden via de webwinkel. Met deze receptenbundel krijg je een bijna letterlijk kijkje in mijn keuken en kun je zien hoe ik als gewichtsconsulent en sporter eet om fit, slank en in balans te blijven. Geniet ervan!