Welkom bij FIT in balans!

Ben je toe aan meer energie, wil je wat afvallen of je (sport)prestaties verbeteren? Of weet je eigenlijk prima wat gezonde keuzes zijn, maar val je steeds weer terug in je oude gewoontes en dus in je oude gevoel en gewicht? In mijn praktijk werk ik dagelijks met dames die hier tegenaan lopen. Samen behalen we mooie resultaten, waar we allebei heel blij van worden!

Een gezonde leefstijl helpt je om meer energie en een gezonder en slanker lichaam te krijgen. Waardoor je je beter in je vel voelt en fit en met veel plezier jouw ambities kan waarmaken. Het klinkt zo simpel. Gewoon gezond eten, voldoende bewegen en af en toe lekker ontspannen. Meer hoef je niet te doen. Maar wát is gezond eten? Hoeveel is voldoende bewegen? En hoe ga ik dat dan allemaal volhouden? ‘Ik heb geen zin meer in strenge diëten en honger. Ik wil gewoon normaal kunnen doen, af en toe lekker uiteten of naar een feestje en daar geen stress over hebben. Maar op de één of andere manier lukt het me niet’. Dit zijn verhalen die ik heel vaak hoor. En precies hierbij ga ik je helpen: de gezonde balans vinden die voor jou perfect werkt!

Vind je het leuk om eens kennis te maken? Vul gelijk even dit formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Uiteraard krijg je gelijk een aantal tips waar je direct mee kunt starten.