Hier doe ik het voor … wat een mooi compliment Het afgelopen jaar heb ik veel tijd, energie en liefde gestopt in het ontwikkelen van mijn online programma: de Fit&Slank weken. Hoe fijn is het dan deze reactie te krijgen🍀

🌸 hoi Angelique,

Ik heb deelgenomen aan het online programma de Fit&Slank weken, omdat ik graag iets wilde doen aan mijn snackgedrag én omdat ik bewuster wilde gaan eten. Door alle lijn-modegrillen zie je soms door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat nu juist wel of niet goed is. Dit 10 weken programma online helpt mij stap voor stap, op mijn tempo mijn gezonde leefstijl op te pakken. En ik kan het steeds weer herhalen, net zo lang tot alle goede gewoontes helemaal in mijn systeem zitten. Het snelle reageren op vragen en mails vind ik top. Echt super. Ook de reacties die je geeft in de besloten Facebookgroep vind ik leuk. Ik ben helemaal enthousiast over het programma. Dank je wel! 🌸

✨Deze week een leuke actie ✨

Wil jij ook jouw snackgedrag aanpakken, wat kilo’s verliezen of je gezonde leefstijl (her) ontwikkelen? Vanaf maandag 11 februari ga ik van start met een nieuwe online groep Fit&Slank! 10 weken lang ontvang je eerlijke informatie, leuke uitdagingen en zal ik je motiveren, stimuleren en voorzien van recepten om je gezonde leefstijl (opnieuw) vorm te geven. Deze week geldt er zelfs een actie-prijs van 40% korting ivm de lancering van mijn nieuwe receptenbundel. Dat betekent 10 weken voor maar ¢45,- ipv ¢75,-. Meer informatie of direct aanmelden kan via www.fitinbalans.com/…/fit-en-slank-weken-actie-receptenbund… Leuk als ik ook jou mag verwelkomen 😊 receptenbundel aanvragen kan gratis via mijn website www.fitinbalans.com