Interview Magazine Refresh van Aartsenfruit

Een aantal weken geleden had ik de eer geïnterviewd te worden voor een artikel in de Refresh, het prachtige magazine van Aartsenfruit. Deze keer stond het magazine in het teken van Energy … en daar sluit voeding en gezonde leefstijl natuurlijk naadloos op aan.  In dat kader werd ik dan ook geïnterviewd door Stefan Verhaar, interviewer en tekstschrijver. Het werd een erg leuk, ontspannen gesprek, waarbij ik ruim de gelegenheid kreeg te vertellen over mijn passie. Het artikel omvat dan ook 4 hele pagina’s met informatie over o.a. energierijke en energievretende voeding, gedragsverandering en trends, tips & tricks voor de recreatieve sporter en uiteraard mijn voedingsschema als voorbereiding op een marathon. Vervolgens kreeg ik bezoek van een professionele fotograaf, Frank Poppelaars. Ook dat was een ontzettend leuke, afwisselende ochtend, met als resultaat een aantal mooie foto’s waardoor een goed beeld wordt geschetst van mijn praktijk en werkzaamheden. Ik ben blij. Daarom wil ik Aartsenfruit en iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd, maar in het bijzonder Brigitte van der Pluijm, nogmaals hartelijk danken voor de uitnodiging en het mooie resultaat!

Het gehele artikel van FIT in balans is hier te lezen …

Het magazine van Aartsenfruit is zeer de moeite waard om in zijn geheel te lezen. Interesse? Download de Refresh hier … Mijn artikel staat in de rubriek Bekokstoven op pagina 31 t/m 34.