De weegschaal geeft net iets meer aan dan je zou willen. Je energie is ver te zoeken en je wilt heel graag dat leuke zomerjurkje weer aan. Je neemt je voor alleen nog maar gezond te gaan eten en start een volgende lijnpoging. Het zoveelste dieet … Om vervolgens weer in je oude patroon en gewoontes terug te vallen. Het is iedere keer hetzelfde liedje. Jammer, je doet echt je echt best, maar een energiek en slank lichaam en leven lijkt voor jou niet weggelegd.

Wat je doet met een dieet is jammer. Ik snap dat je ervan baalt dat het je niet lukt je dieet vol te houden. En ik snap ook wáárom je het niet volhoudt. Dat ligt niet aan jou, dat ligt aan dat dieet. Want al die diëten zorgen ervoor dat je honger krijgt. En honger hebben houd je niet vol. Ja even, maar daarna ga je snaaien. En meestal heb je dan niet alleen trek in een stuk komkommer.

Weekmenu’s Fit&Gezond

Speciaal om jou direct te laten zien dat dit echt anders kan heb ik drie weekmenu’s gemaakt. Ze geven je energie voor de hele dag, je hebt geen honger en gezond afvallen gaat vanzelf. Zodat dat leuke jurkje straks weer past 😉

Eerlijk gezegd ben ik geen voorstander van kant en klare weekmenu’s. Ik ben niet van quick fix oplossingen, maar leer je graag alle tools die nodig zijn om af te vallen, fitter te worden en een ontspannen relatie met eten op te bouwen. Zodat jij je fijn voelt, zelfverzekerd en een lekker actief leven kunt leiden, waarin je al je ambities gaat waarmaken.

Waarom dan toch..?

En toch kies ik ervoor jou deze weekmenu’s te laten ervaren. Het is namelijk echt een hele nuttige en praktische stap naar een echt gezonde leefstijl. Op een no-nonsens manier. Je merkt hiermee direct hoe je wel gezond en leuk  kilo’s kunt verliezen en vol energie de dag doorgaat. De menu’s zijn gebaseerd op producten die je in iedere supermarkt kunt kopen. Lekker makkelijk dus!

Wat houden de weekmenu’s in?

De kern van de weekmenu’s Fit&Gezond is dat je lekker en gezond eet, in de juiste hoeveelheid, met een goede verdeling en gezonde samenstelling. We gaan drie weken even back to basics door drie maaltijden per dag te eten. Een voedzaam ontbijt, stevige lunch en voedzame avondmaaltijd. En de tussendoortjes? Die slaan we even over …

Fit&Gezond is een feestje

De weekmenu’s zijn super gevarieerd en bevatten meer dan 50 leuke recepten. Ze zijn allemaal lekker, snel bereid én uiteraard gezond. Je kunt de weekmenu’s letterlijk volgen, maar ze zijn ook heel goedals leidraad te gebruiken. Maak het jezelf makkelijk, dan wordt gezond eten een feestje en wil je niet meer anders!

Persoonlijk contact

Naast de weekmenu’s ontvang je drie weken lang ondersteunende mails, zodat je steeds gezonde stappen blijft zetten. Omdat ik persoonlijk contact belangrijk vind heb je ook drie weken lang de mogelijkheid al je vragen te stellen en succesen te delen via email. Op deze manier blijf je lekker gemotiveerd en kan ik je voorzien van extra tips en inspiratie die jij op dat moment nodig hebt.

Voor wie zijn de weekmenu’s bedoeld?

Voor alle ambitieuze dames die onbezorgd willen genieten van lekker eten, op een leuke manier een gezond gewicht wil bereiken en vol energie willen knallen. Met deze weekmenu’s zie je direct hoe eenvoudig, leuk en lekker gezond kiezen eigenlijk is. Het is een hele mooie eerste start naar een structureel tevreden gevoel!

Doe je mee?

Je kunt direct starten via onderstaande link. Je ontvangt een email met de downloadlink voor het menu van week 1, inclusief de recepten, informatie en volop tips&inspiratie om direct lekker aan de slag te gaan.

Heb je vragen? Laat het me weten.

Dit zijn de ervaringen van andere dames:

  • Erg leuke recepten. En inderdaad lekker gevarieerd.
  • De mogelijkheid om mijn persoonlijke vragen via email te stellen vind ik een mooie aanvulling op de menu’s en heeft mij enorm geholpen om scherp te blijven.
  • Blij dat ik nu eens gewicht verlies zonder honger te hebben. Op deze manier is afvallen tenminste vol te houden. Ook jouw tips hebben mij regelmatig aan het denken gezet.
  • Ik vind het fijn dat je me tussentijds mailde en snel reageerde op mijn vraag. Soms liep ik gewoon even vast vanwege mijn onregelmatige werktijden. Ik heb geleerd dat overal een oplossing voor is en ik niet hoef te gaan snaaien.
  • Goede tool om mijn persoonlijke vragen aan jou te kunnen stellen.
  • Zit goed in elkaar!
  • Vanwege mijn werk ben ik flexibel omgegaan met de voorgeschreven maaltijden. Hier en daar wat geschoven, maar me wel aan de hoeveelheden gehouden. Ik voel me hier prima bij en ben al 2 1/2 kg afgevallen. Dank je wel!
  • Ik heb de recepten van Afvallen zonder gedoe niet aangeschaft om gewicht te verliezen. Dat is bij mij niet nodig. Ik vond het vooral leuk en leerzaam om weer geïnspireerd te worden door je heerlijke maaltijden. Het geeft mij de motivatie om weer op een gezonde manier door te gaan.
  • Na het volgen van de weekmenu’s ben ik in dit ritme doorgegaan en inmiddels zeven kilo lichter. Dank je wel, voor mij is het een perfecte manier van eten.