Samenwerken aan duurzame inzetbaarheid 

Met het leefstijlprogramma Fitte werknemers help ik u en uw team soepel over te schakelen naar een gezond voeding- en leefpatroon. Stap voor stap werken we aan bewustwording en worden eetgewoonten aanpast. Uiteraard op een manier aansluit bij ieders doel en past binnen ieders persoonlijke mogelijkheden. De bijeenkomsten kunnen zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden.

Ook beweging en ontspanning komen uitgebreid aan de orde. Het is de combinatie van deze drie elementen die ervoor zorgen dat een gezond gewicht en een fit gevoel ook op termijn kan worden behouden!

8 bijeenkomsten

In 8 bijeenkomsten, welke op locatie óf online worden gehouden, bespreken we hoe je gezonder, lekkerder en puurder kunt eten, terwijl het nauwelijks meer tijd kost. Het programma Fitte werknemers bevat oefeningen en opdrachten voor thuis, waardoor het leefpatroon langzaam verandert. Uiteraard aangevuld met tips en recepten die helpen deze aanpassingen eenvoudig om te zetten naar goede gewoontes.

Inhoud programma

  • acht bijeenkomsten
  • cursusmap met uitgebreide informatie en oefeningen
  • receptenboekjes
  • iedere bijeenkomst een nieuw thema
  • zowel individuele als groepsbijeenkomsten op locatie mogelijk
  • mogelijkheid tot online begeleiding
  • tips en recepten afgestemd op het thema van iedere bijeenkomst
  • behandelen van het onderwerp ‘onregelmatige werktijden’ indien noodzakelijk
  • mogelijkheid tot uitgebreide lichaamsmeting
  • mogelijkheid tot het stellen van vragen per mail

Groepsgevoel

Naast de individuele mogelijkheden, heb ik tijdens eerdere begeleidingstrajecten gezien hoe waardevol het is om het leefstijlprogramma Fitte werknemers als team te volgen. Collega’s motiveren en stimuleren elkaar om gezamenlijk gezondheid bevorderende stappen te zetten.  Niet alleen fijn voor u als ondernemer, ook fijn voor uw werknemers zelf. Samen op weg naar duurzame inzetbaarheid!

Blijvend fit is het follow up programma voor Fitte werknemers!

Aanpassen van gewoontes is de enige weg naar blijvend resultaat. Tijdens het programma Fitte werknemers hebben we een goede start gemaakt door kennis op te doen, gewoontes aan te passen en bewustwording te creëren. Nu gaat het erom deze opgedane kennis en ervaring te blijven toepassen. Het programma Blijvend FIT is een perfecte manier om een jaar lang ‘een stok achter de deur’ te hebben om zo je gedragsverandering lekker door te zetten en je doelen te halen of behouden.

Deze bijeenkomsten van 20 minuten zijn individueel en kunnen zowel op locatie als online gepland worden.