Hey ambitieuze dame, welkom!

Wat ik veel zie bij vrouwen om me heen is een enorme struggle met hun leefstijl. Je bent een leuke, enthousiaste, intelligente vrouw die dolgraag alles uit je leven wil halen, maar voelt je hierin beperkt. Je vindt jezelf te zwaar, hebt weinig energie, zit niet helemaal lekker in je vel of voelt je onzeker over je uiterlijk.

Om dat op te lossen zet je het zoveelste crashdieet in, in de hoop dat de kilo’s er deze keer wél afblijven. Je legt jezelf restricties op of vervalt van de ene hype in de andere, zodat je lichaam steeds meer ontregeld raakt. Je focus ligt continu op je gewicht, je eten of je uiterlijk. Je doet echt je best, maar voor jou lijkt er geen oplossing.

Je wilt ontspannen genieten

Dat is best vermoeiend lijkt me. En ook niet echt motiverend. Zeker wanneer al jouw inspanningen niet het gewenst restulaat opleveren. je voelt je teleurgesteld. Waarom lukt het jou nou niet? Dit zorgt weer voor stress of voelt als onmacht en je wordt er toch een beetje verdrietig van.

Je wilt namelijk gewoon, ontspannen kunnen genieten. Je fit en energiek voelen. Je wil dat leuke jurkje weer aan kunnen. Tevreden zijn als je voor de spiegel staat. Je wilt zeker weten dat je goed bezig bent, zonder al te veel poespas. Niet als een konijn gaan leven. Wel gezond, maar niet met al jouw zelfopgelegde regeltjes.

Een fijne, gezonde leefstijl is ook voor jou mogelijk!

Daar ben ik van overtuigd! Het is echt mogelijk een leefstijl te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw leven. Een leefstijl waarmee je je fit en tevreden voelt. Eén waarmee je de eeuwige strijd met voeding en gewicht kunt staken en vol energie voor je ambities kunt gaan. Op een leuke, no nonsens manier, want dat is de enige manier om het echt vol te houden.  Met als resultaat volop energie, meer zelfvertrouwen én een gezond gewicht.

Ik herken jouw struggle. Ik snap hoe je je voelt. En ik weet ook hoe het anders kan.

Hoi! Ik ben Angelique, moeder van zes kinderen, marathonloopster en help ambitieuze vrouwen bij hun zoektocht naar een structureel gezonde leefstijl. Met de combinatie van een druk gezin, mijn (sport) ambities en een eigen praktijk weet ik als geen ander hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen. Dat is voor mij de basis. Een druk, ambitieus leven is heerlijk, zolang je zelf maar goed in je vel zit. Dan voel je je beter, vrolijker en energieker. Kun je overzicht houden, stressvolle situaties beter aan en goed voor anderen zorgen.

Speciaal hiervoor heb ik mijn FIT-methode ontwikkeld. Hierin leer je op een no nonsens manier de juiste stappen te zetten die zorgen voor een passende balans. Gezondheid gecombineerd met een prettige manier van leven. Zodat jij je tevreden voelt met wat je doet, hoe je het doet en wie je wil zijn.

Hoe zou je het vinden om met een concreet plan aan de slag te gaan wat echt resultaat oplevert?

Een stappenplan waarin BEWUSTWORDING, KENNIS EN GEDRAG centraal staan.

Dát maakt het verschil!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Bewustwording

Het gaat niet over die ene kilo meer of minder. Het gaat erom dat je de keuzes leert maken voor datgene waar jij het meest blij van wordt. Keuzes die ervoor zorgen dat je je echt fit, gezond en tevreden voelt. Wees je ervan bewust dat jij die keuze hebt!

Stap voor stap krijg je alle tools voor een gezonde leefstijl. Hiermee ervaar je direct wat voor jou werkt en wat niet. Dat is leuk, concreet en effectief.  Altijd met jouw huidige gewoontes als uitgangspunt. Daarin pas je aan wat nodig, effectief en haalbaar is. Iedere keer een volgende stap naar een gezondere gewoonte met een energieboost en een gezond gewicht als resultaat!

Kennis

Hier komt de praktische kennis over voeding en leefstijl om de hoek kijken. Want als je niet beschikt over de juiste kennis, kun je deze natuurlijk ook niet toepassen, zo eenvoudig is het. Hierin zie ik het in de praktijk nogals eens misgaan … een gemiste kans lijkt me.

Gezond eten, lekker bewegen en regelmatig ontspannen levert een positieve bijdrage aan je gezondheid en hoe jij je voelt. Het zorgt ervoor dat je fit bent, het levert een bijdrage aan een goede gezondheid en een fijn gewicht. Dat geldt voor iedereen.

Gedrag

Om in de toekomst te blijven genieten van een fit en energiek leven is het noodzakelijk te kijken naar je huidigegedrag. En daar waar helpend nieuwe gewoontes aan te leren. Want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg.

Hiervoor krijg je specifiek op het gebied van bewustwording, emotie-eten en gedragsverandering alle tools waarmee je leert om zelf keuzes te maken voor dát wat je echt het allerliefste wilt. Tools die je leert toepassen, zodat jij je echt de betere versie van jezelf voelt. Wie en wat dat is bepaal jij zelf natuurlijk!

Met goed onderbouwde kennis en jarenlange ervaring leer ik je wat jij nodig hebt om je lekker in je vel te voelen en gewicht te verliezen. En dat allemaal vanuit liefde voor jezelf ❤️, waardoor je je eeuwige strijd kunt loslaten.

Ik werk volgens de Acceptatie en Commitment Therapy. ACT is een vorm van gedragstherapie die gericht is op het vergroten van (met een moeilijk woord …) psychologische flexibiliteit, waardoor je in staat bent om op een flexibele manier met je struggle om te gaan en je als vanzelfsprekend leert kiezen voor datgene wat voor jou echt belangrijk is. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ACT zeer succesvol is bij het bevorderen van een gezonde leefstijl.

Een perfecte basis

In 3 maanden leggen we de perfecte basis voor jouw gezonde leefstijl. Je voelt je fitter, krijgt meer energie en verliest gewicht. Naast heel veel praktische kennis, makkelijk toepasbare tips en lekkere recepten, ga je aan de slag met het hoe, wat en waarom achter jouw huidige keuzes en gewoontes. Je leert hoe deze kunt doorbreken en je gaat kiezen voor een leven wat jij het allerliefste wil. Jouw meest waardevolle leven.

FIT in 90 dagen bestaat uit

 1. Een intakegesprek, persoonlijk advies gebaseerd op jouw huidige voedingsgewoontes en gewenste resultaat, aangevuld met een dagmenu, variatielijst en uitgebreide praktische informatie. En een adviesgesprek.

2. Daarnaast is er een online leeromgeving, waarin jij in drie maanden de gehele FIT-methode doorloopt. Met de FIT-methode leer je alle stappen op het gebied van bewustwording, kennis en gedrag(sverandering) die nodig zijn om jou een fijne, succesvolle gezonde leefstijl aan te leren die naadloos aansluit bij jouw ideale leven.

Extra ondersteuning

3. Wekelijks hebben we een coachgesprek, waarin jij je vragen kan stellen, we evalueren, monitoren en eventueel bijsturen waar nodig. Op dagelijkse basis heb je de mogelijkheid vragen te stellen of lastige momentjes te delen, zodat je altijd weer verder kunt.

Gedurende 3 maanden zal ik jou inspireren, motiveren, stimuleren en de juiste tools, kennis en mindset bieden, zodat jij de beste stappen naar structureel fit en energiek leven kunt zetten.

Zo ziet het programma eruit:

Deel 1. Volledig persoonlijk advies

 • kennismaking en voorbereiding intakegesprek
 • bijhouden persoonlijk voedingsdagboek
 • oefenstof in het kader van bewustwording
 • voedingsadvies op basis van huidige gewoontes aangepast naar persoonlijke doelen en mogelijkheden
 • adviesgesprek

Deel 2. De 10 gezonde stappen 

Vanaf nu gaan we iedere week een gezonde vervolgstap zetten. Zowel praktisch als mentaal. Iedere stap biedt een nieuwe uitdaging. En iedere uitdaging brengt jou een stapje dichter bij je doel. Door steeds een nieuwe goede gewoonte toe te voegen zul je op een ontspannen manier ervaren wat jou het meeste resultaat oplevert en wat het beste bij jou past. Én dus welke stappen jij kunt of wil volhouden voor de rest van je leven. Want daar gaat het natuurlijk om. Alle stappen zijn gebaseerd op bewustwording, kennis én gedrag. Dat is de enige manier om structureel resultaat te behalen. Daarnaast zijn de stappen leuk, effectief en praktsich toepasbaar!

Dit zijn de onderwerpen waarmee we aan de slag gaan

 • Huidige situatie en toekomstvisie
 • Bewustwording
 • Keuzes maken op basis van zelfzorg ❤️
 • Praktische kennis over voeding en voedingsstoffen
 • Praktische kennis over de werking van je lichaam
 • Bloedsuikerspiegel en hormoonbalans
 • Praktische kennis over het lezen van verpakkingen
 • Snacks en snackgedrag
 • Het belang van fysieke activiteiten en hoe je hiermee om wil gaan
 • Stressen, ontstressen en het belang van een goede nachtrust
 • Plannen en organiseren
 • Inzicht in je eigen gedrag
 • Opdrachten gericht op gedragsverandering
 • Stof tot nadenken
 • De praktische kant van mindfullness

Voor wie is de FIT-methode bedoeld?

De FIT-methode is perfect voor alle ambitieuze vrouwen die toe zijn aan een echte life-change. Vrouwen die graag in zichzelf willen investeren op een liefdevolle manier. Willen leren hoe ze op een praktische, no nonsens manier een gezonde leefstijl kunnen combineren met een ambitieus leven, waarin ze zich fit, energiek en vol zelfvertrouwen voelen.

Voel jij dat dit de juiste stap is?

Wacht dan niet langer!

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek, waarin we samen kijken of wij een goede match zijn en of FIT in 90 dagen jouw leven een enorme boost kan geven.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wat klanten zeggen

Je hebt mij eerst laten inzien wat ik allemaal eet en hebt mij daarna geleerd dat ik ook lekker kan blijven eten met andere keuzes aan voeding, zodat ik nu een gezonde leef-style heb. Als je lichaam in balans is , komt je gezonde gewicht vanzelf. Door jouw programma te volgen heb ik zelf ervaren, dat het gewicht voor mij minder belangrijk is. Ik vind de bewustwording van mijn eetpatroon veel waardevoller. Ik wil jou graag aanbevelen bij andere mensen, die op zoek zijn naar een praktische no nonsens manier om gezonder te gaan leven. Je bent zeer vakkundig maar vooral ook heel aardig! Succes & bedankt!!!

Angela

Hoi Angelique,

Even een mailtje tussendoor om te laten weten dat het hartstikke goed gaat. Ik houd me goed aan het door jou voorgeschreven dagplan en heb geen honger/trek. Ook geen “snaai”-momenten, zelfs nu tijdens mijn stressvolle week. Ben al veel kilo’s kwijt! Dat motiveert enorm. De suiker mis ik niet, behalve mijn cola zero, dat is momenteel mijn enige zonde. Het gaat super goed en we hebben nog even te gaan. Ben blij met jou!’

Liesbeth

Ik heb deelgenomen aan het programma FIT in 90 dagen, omdat ik graag iets wilde doen aan mijn snackgedrag én omdat ik nu echt eens bewuster wilde gaan eten. Door alle lijn-modegrillen zie je soms door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat nu juist wel of niet goed is. Met dit 3 maanden programma heb ik eindelijk, stap voor stap, op mijn eigen tempo mijn gezonde leefstijl weten op te pakken. En ik kan het steeds weer herhalen, net zo lang tot alle goede gewoontes helemaal in mijn systeem zitten. Ik ben helemaal enthousiast over het programma. Dank je wel!

Shirley

Na het doorlopen van het programma heb jij:

✅ Een haalbaar persoonlijk plan om een gezonde leefstijl te combineren met jouw ambitieuze leven

✅ De kennis en inzichten om dit op de juiste manier in te zetten

✅ Alle tools voor een waardevol leven vanuit liefde voor jezelf

Het persoonlijk verhaal van Sabine

10 jaar geleden kwam ik er achter dat eten voor mij niet alleen mijn Bourgondisch ingestelde leven en omgeving was. Al jaren was ik te zwaar en ik was me er bewust van dat er iets structureels moest gaan veranderen.

Al jaren had ik diverse pogingen ondernomen, maar altijd met kortstondig resultaat. Ik ging weer op  dieet en moest er hard voor werken. Op dat moment had ik dan best resultaat. Toch hield ik dat niet vol en steeds kwamen de kilo’s weer retour.

Op een gegeven moment stond ik voor de beslissing dat ik een definitieve keuze moest maken. Werd het een gastric bypass of ging ik voor de zoveelste keer naar een diëtiste.

Via een kennis kwam ik bij Angelique terecht.  Ik vertelde haar dat ik het vertrouwen in mezelf kwijt was voor wat betreft het zelf kunnen afvallen. Ik had alleen maar gedachten en  overtuigingen dat ik het zelf niet kon. Na een kennismaking met Anqelique viel het me op dat ik de eerste weken helemaal geen voorgeschreven dieet kreeg. Daar had ik toch immers om gevraagd.

We zijn aan de slag gegaan met een werkboek over emotie-eten en gedragsverandering. Langzaam kwam ik steeds meer tot het inzicht dat afvallen veel meer is dan het volgen van een dieet. Het was een weg naar mezelf, waar IK een groot onderdeel van was. En juist dat IK vond ik zo moeilijk.

Ik werd geconfronteerd met veel vraagstukken die ik in alle rust en met veel vertrouwen met Anqelique durfde te delen. Ze was nooit veroordelend, maar gaf me juist iedere keer weer meer inzicht in mijn gedrag. De confrontaties waren soms moeilijk, maar wel heel eerlijk en door haar vertrouwen in mij zette ik weer stapjes die me verder hielpen in het proces. Ik had in mijn leven al veel geleerd, maar deze lessen zijn me ongelofelijk waardevol.

Na 8 kg te zijn afgevallen ben ik het een poosje zelf gaan doen. Dit kwam vooral door de Corona-crisis. Maar daarna heb ik Angelique snel weer opgezocht en zijn we samen verder gegaan met mijn proces en het aanleren van een gezonde leefstijl.

Ik leer een andere mindset te hebben. Angelique geeft mij steeds de inzichten en tools om hier zelf mee aan de slag te gaan. Het is belangrijk om IK-tijd hiervoor te nemen, me te verdiepen in mijn gedrag en te kijken waar dit vandaan komt.

Zodra ik me hiervan bewust werd, kon ik er ook iets aan veranderen. Ik leer nu hoe ik de cirkel kan doorbreken.

Angelique is erg prettig om mee in gesprek te gaan. Ze veroordeelt niet en dat is voor mij heel waardevol. We gaan samen door de processen en ik voel me gesteund in mijn ontwikkeling. Ze is eerlijk en oprecht en samen werken we naar mijn doel, zonder druk of opgelegd dieet. Ze laat mij de vrije keuze hoe ik dat graag wil realiseren. Op deze manier voelt het ook echt als mijn eigen keuze, al doen we dan natuurlijk wel in samenspraak.

Ik ben er nog niet voor wat betreft mijn afvaldoel, maar de rust die Angelique in mijn hoofd geeft is mij veel meer waard dan 1 kg gewichtsverlies per week te scoren.

Niets gaat immers makkelijk vanzelf, maar ik ben heel blij met waar ik nu al sta en alle stappen die ik al gezet heb!

Sabine

Vraag een vrijblijvend gesprek aan