Vooral het besef dat goed voor jezelf zorgen iets anders is dan jezelf belonen/verwennen met lekker, veel en vaak ongezond eten heeft mij enorm geholpen

Toen ik startte met Fit in 90 dagen was het mijn doel om meer te gaan bewegen, een betere balans in voeding te krijgen en wat gewicht te verliezen. Ik had nooit verwacht dat het me zou lukken in 90 dagen zoveel te bereiken!

Vooral het besef dat goed voor jezelf zorgen iets anders is dan jezelf belonen/verwennen met lekker, veel en vaak ongezond eten heeft mij enorm geholpen. Ik ben heel trots dat het me is gelukt om meer te gaan bewegen en kilo’s ben verloren, maar het meest waardevol vind ik dat ik bewust keuzes heb leren maken en nu kan luisteren naar mijn honger- en verzadigingsgevoel. Ik heb nu echt een goede basis om de juiste stappen te blijven zetten. Ik ben super tevreden. Eigenlijk was alles top. De leeromgeving zit echt super in elkaar, de recepten zijn lekker en toegankelijk en de filmpjes en podcast geven me energie. Ook je positieve en respectvolle manier van communiceren en vragen stellen zonder oordeel is erg fijn.

Monique

goed voor jezelf zorgen